Úvod

Vačšina problémov v našom živote je spôsobená tým, že sa správame podvedome alebo nevedome, a tak nerozumieme, prečo sa nám udalosti dejú tak, ako sa dejú a prečo sa ľudia okolo nás správajú tak, ako sa správajú. Ak nevieme vnímať hlbší kontext jednotlivých situácií, môžeme nechtiac zraňovať ľudí okolo seba alebo sa cítime zranení a ukrivdení my sami.

Prostredníctvom tohto blogu sa chcem s vami podeliť o svoje poznanie a spôsob, akým nazerám na život a prácu s psychikou ja. Budem rada, ak moje poznanie pomôže čo najviac ľuďom porozumieť svojmu životu a žiť ho v súlade so sebou samými.

Cieľom tohto blogu je prinášať vám podnety na zamyslenie a ukázať vám rôzne uhly pohľadu, akými sa dá na život pozerať. Ak budete chcieť ísť v poznaní hlbšie, môžete si prečítať moje dve knihy Osobnostná zrelosť a Vzťahová zrelosť, ktoré obsahujú ucelené, komplexné poznanie. Ak budem v článku preberať tému, ktorá je detailnejšie rozobraná v niektorej z kníh, uvediem vám to v závere článku spolu s odkazom na danú knihu.

Teším sa na písanie článkov a zdieľanie môjho poznania. Verím, že tento blog bude obohacovať nielen vás, ale aj mňa.

Prajem vám príjemné čítanie a premýšľanie o živote v jeho hlbších súvislostiach…

.

_____

Ak sa chcete dozvedieť o nových článkoch, môžete si aktivovať:

.